May 15, 2010

Cumparate si testate

Posted in Cumparate si testate at 8:03 PM by andreeavasilache

 Water Comfort One Step Cleanser

Unul din produsele mele preferate este apa demachianta Water Comfort One Step Cleanser de la Clarins pentru piele normala spre uscata. Indeparteaza eficient machiajul si are un miros placut de peirsici, datorita apei de piersici ce se afla printre ingrediente. Ceea ce imi place este ca se aplica ca un demachiant normal, pe o discheta demachianta, insa nu lasa pielea grasa si nu necesita clatire.

  Instant Light Lip Perfector

Instant Light Lip Perfector, tot de la firma Clarins, este un produs pe care l-am descoperit de aproximativ o luna. Este un gloss dar si un foarte bun hidratan de buze. Nu este lipicios si nu curge, are un miros placut si coloreaza buzele discret. Dezavantajul: ca la orice gloss culoarea nu rezista prea mult pe buze , dar merita incercat. Prefer nuanta 01. Pret: 57 RON.

  Hydra Zen Neurocalm

Hydra Zen de la Firma Lancome este singura crema care imi face bine. Are o textura usoara, nu congestioneaza porii si calmeaza pielea iritata sau obosita. Lasa pielea fina si o hidrateaza. Este potrivita pentru toate tipurile de ten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: